Over de verkiezing

Hebben jullie de allerleukste, allerliefste of allergezelligste baby? Stuur dan nu een foto van jullie baby in en doe mee aan de Verkiezing van de Leukste Babyfoto. Je kunt er geweldige prijzen mee winnen! 

 

Een titel in iedere gemeente en provincie van Nederland

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde. De babyfoto met de meeste stemmen behaalt de titel "Leukste Babyfoto van het Jaar". 

 

Vakjury bepaalt de landelijke winnaar

De landelijke winnaar wordt bepaald door een vakjury. Zij maken een keuze uit de 12 provinciewinnaars. 

Let op: je kunt alleen in aanmerking komen voor een vakjuryprijs als je bij de publieksronde minimaal 30 bevestigde stemmen hebt behaald.

De vakjuryleden worden binnenkort gepresenteerd.

 

Stemronde
Vanaf 1 juni 2022 tot en met 18 juli 2022 kan iedereen via https://www.babyfotovanhetjaar.nl stemmen op zijn of haar favoriete babyfoto. Let op dat je eerst je stem bevestigt door op de link in de bevestigingsmail te klikken die je ontvangt na het uitbrengen van je stem op deze website. 

 

Prijzen
Stemmers en genomineerden maken daaraast ook nog een kans op verschillende leuke prijzen. De prijzen kunnen hier bekeken worden.

 

Organisatie & Partners
De babyfoto van het Jaar wordt georganiseerd door de partners Easywalker, UnitedConsumers en Soleo Media. 

De verkiezingswebsite is gerealiseerd door Vote Company. Zij checken voor de realisatie van iedere tussenstand en eindstand of het stemmen volgens de reglementen is verlopen. Indien nodig maken zij stemmen ongeldig. 

Partners
Soleo MediaUnited ConsumersKwebbelsKiddo fashionEasywalkerPixumIdentificatieplaatjeConstyleCosmo Kids Agency

De website voor deze  verkiezing is gerealiseerd door Vote Company, de specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools.  Bij deze verkiezing voert Vote Company onder meer fraudecontroles uit en realiseert het tussenstanden en eindstanden

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details