Prijzen

Genomineerden en Stemmers van Easywalker's Babyfoto van het jaar verkiezing maken kans op verschillende leuke prijzen voor hun deelnamen aan de verkiezing.

Genomineerden

Als genomineerde maak je kan op verschillende prijzen, deze prijzen worden uitgereikt aan de gemeente winnaars, provincie winnaars en aan de landelijke winnaar. Er is zelfs een extra prijs voor de meest creatieve babyfoto. Door je vrienden en familieleden op jouw leuke babyfoto te laten stemmen maak je kans op deze prijzen.

Landelijke Winnaar

Onze prijs voor de landelijke winnaar is de Jackey buggy van Easywalker! De Easywalker Jackey is ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar net dat kleine beetje extra. De Jackey vouwt met een enkele druk op de knop op tot een compact, lichtgewicht en zelf staand pakketje. Met zijn duurzame stoffen en verfijnde details is Jackey de ideale reisgenoot voor actieve, stijlvolle ouders. Win jij in jouw provincie, en ben je door de vakjury als landelijke winnaar uitgekozen? Dan is de Easywalker Jacky ter waarde van €349,99 voor jou!

 

Provincie Winnaars

Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen & plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan het niveau van je kind. Het pakket bestaat uit vier boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe boeken, strip boeken, educatieve boeken of kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

 

Gemeente Winnaars

Wil jij graag een foto op prachtig canvas laten uitprinten? Foto’s op canvas van Pixum worden op prachtig linnen gedrukt en met de hand gespannen op een houten spieraam! Of ga je liever voor een fotoboek waarin je alle creativiteit de vrije loop kan laten gaan? Win een canvas of fotoboek van Pixum ter waarde van €25,- !

 

Creativiteitsprijs

De winnaar van de creativiteitsprijs van de ‘Leukste Baby Foto’ ontvangt een studio fotoshoot met 5 high res. beelden gemaakt door topfotografe Heleen van de Ven in Delft. En maakt kans op een inschrijving in het Cosmo Kids bestand.

Cosmo Kids Agency is een talenten/castingbureau gespecialiseerd in de commerciële markt en verbindt merken, reclamebureaus en contentmakers met internationale jonge modellen/talenten in de leeftijd van 2 tot 18 jaar voor fotografie en commercials met als doel eenheid in diversiteit te vertegenwoordigen.

Stemmers

Als stemmer maak je kans op een waardebon van €250 euro bij Constyle, de COJ Jeans specialist! Bij Constyle shop je online voor alle Jeans en denims van dit topmerk voor dames, heren en kinderen. Daarnaast ook andere leuke merken zoals Mujjo, Johnny Fly Co, Slopes & Town en Fraenck vind je bij Constyle.
Shop voor de leukste spijkerbroeken, shorts, joggings, rokken, shirts en nog veel meer!

Partners
Soleo MediaUnited ConsumersKwebbelsKiddo fashionEasywalkerPixumIdentificatieplaatjeConstyleCosmo Kids Agency

De website voor deze  verkiezing is gerealiseerd door Vote Company, de specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools.  Bij deze verkiezing voert Vote Company onder meer fraudecontroles uit en realiseert het tussenstanden en eindstanden

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details